Sanat Yönetimi Buluşmaları “Selman Bilal”

İKÜ Sanat Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sanat Buluşmaları'nda, koleksiyoner Selman Bilal Üniversitemizin konuğu oldu.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sanat Yönetimi Buluşmaları'nda, 20 Mart 2018 Salı günü Bilsart'ın kurucusu ve koleksiyoner Selman Bilal, Üniversitemizin konuğu oldu.

Sanat Yönetimi Buluşmaları "Selman Bilal""Koleksiyonerlik / Video Sanatı - Bilsart" başlıklı bir konuşma gerçekleştiren Bilal, deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Moderatörlüğünü Ceren Taşkent Acarol'un yaptığı söyleşide Selman Bilal, koleksiyonun oluşumunda sanatçılarla kurulan bağlantının önemine kendinden örnekler vererek, koleksiyonun sergilendiği mekanla olan ilişkisinin de altını çizdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 14:21