Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan, "Sanat Onur Ödülü"ne Layık Görüldü

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan, Üsküdar Üniversitesi tarafından "Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları" kapsamında düzenlenen 3. Uluslararası Feminenartfest'te "Sanat Onur Ödülü"ne layık görüldü. Festival Sanat Yönetmeni Tamer Levent moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, hocamıza ödülünü Yeşilçam Oyuncusu Lale Belkıs takdim etti.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan'ın Eseri, "BAĞ" Karma Sergisinde Sergilendi

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan'ın eseri, 16 Eylül'de Karaköy'deki Arthan Galeri’de sanatseverlerin beğenisine sunulan “BAĞ” karma sergisinde sergilendi. Sergide, Nuray Özler Yolcu küratörlüğünde farklı disiplinlerde çalışan on iki sanatçı bir araya geldi.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan'ın Eseri, "Sentez İzler" Sergisinde Yer Aldı

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan'ın eseri, Çanakkale Savaşları Tarih Müzesi'nde 9-17 Eylül 2023 tarihleri arasında açık kalan "Sentez İzler" sergisinde sergilendi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından organize edilen sergi, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği "Troya Kültür Yolu Festivali" kapsamında gerçekleştirildi.

Sergi kataloğuna erişmek için tıklayınız...

Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan'ın Eserleri, "İpekyolu Sanataevet Uluslararası Karma Resim Sergisi"nde Sergilendi

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan'ın eserleri, Altınova Belediyesi tarafından 5 Haziran 2023 tarihinde açılışı gerçekleştirilen "İpekyolu Sanataevet Uluslararası Karma Resim Sergisi"nde sergilendi. 6 ülkeden 32 sanatçının 50 eserinin yer aldığı serginin küratörlüğünü İlhan Aydan üstlendi.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan’ın Eserleri, ARTCONTACT Sanat Fuarında Sergilendi

Çağdaş resim sanatının önemli temsilcilerinden ödüllü sanatçı & Sanat ve Kültür Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan’ın “Yansıma Serisi” isimli son eserleri; 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve davetli sanatçı olarak yer aldığı “3. ARTCONTACT İSTANBUL Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı”nda iki farklı galeride sergilendi.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan, Rize'deki Keşan Defilesi ve Resim Sergisinde Davetli Sanatçı Olarak Yer Aldı

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan, Kalkandere Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen "Karadeniz'in Binlerce Yıllık Mirası Keşan Dokumaları" projesi kapsamında gerçekleştirilen çalıştayda davetli sanatçı olarak yer aldı. Çalıştay sonunda; hocamızın eserinin de yer aldığı sergi, 27-31 Mayıs tarihleri arasında Çay Çarşısı'nda ziyaret edildi.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ’ın Eserleri, Artcontact İstanbul 2. Çağdaş Sanat Fuarı’nda Yer Aldı

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü akademisyenlerimizden Doç. Dr. Reyhan Uludağ’ın eserleri, “Artcontact İstanbul 2. Çağdaş Sanat Fuarı” kapsamında DOART sanat galerisinde sanatseverler ile buluştu. Doç. Dr. Uludağ’ın davetli sanatçı olarak katıldığı fuara, 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi ev sahipliği yaptı. Uluslararası nitelikteki fuarda, birçok galeri ve 32 farklı ülkeden sanatçı eserleri ile yer aldı.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan’ın Eserleri, “Uluslararası Art Ankara 8. Çağdaş Sanat Fuarı”nda Sergilendi

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü akademisyenlerinden & İKÜSAG Yöneticisi Doç. Dr. Reyhan Uludağ Eraslan’ın eserleri, 9-13 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen “Uluslararası Art Ankara 8. Çağdaş Sanat Fuarı” kapsamında sergilendi.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ'ın Solo Sergisi, Do Art Galeri ve NFT Platformunda

Konu olarak özgürlükler kavramını; şehir silüetleri, gökdelenleri ve şehir yaşamını ele alan Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü akademisyenlerimizden & İKÜSAG Yöneticisi Doç. Dr. Reyhan Uludağ'ın 13. kişisel sergisi olan “Solo Sergisi”, Do Art Galeri’de sanatseverlere kapılarını açtı. Hocamızın toplam 30 eserinin bulunduğu sergi, eş zamanlı şekilde NFT platformunda da yayınlanıyor.

Doç. Dr. Reyhan Uludağ'ın “Bana Çizgini Anlat” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Fransa’nın başkenti Paris’te Carousel De Lourde Uluslararası Plastik Sanatlar Etkinliği’nde altın madalya kazanan Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü öğretim üyelerimizden & İKÜSAG Yöneticisi Doç. Dr. Reyhan Uludağ'ın 12. kişisel sergisi olan “Bana Çizgini Anlat” isimli sergisi, 21 Aralık 2021-6 Ocak 2022 tarihleri arasında Kızıltoprak'taki Fulart Sanat Galerisi'nde sanatseverler ile buluştu.