Sanat Yönetimi Buluşmaları “Kerim Suner”

Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü, Sanat Yönetimi Buluşmaları kapsamında fotoğraf sanatçısı Kerim Suner'i Üniversitemizde ağırladı.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sanat Buluşmaları'nda, Türkiye'de sanat ortamının önde gelen isimleri Kültür'lü öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Sanat ve sanat yönetimi ile ilgili konuları tartışmaya açan etkinlikler kapsamında 27 Mart 2018 Salı günü fotoğraf sanatçısı Kerim Suner "Hatasız Fotoğraf Olmaz" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Kerim Suner, 150 yıl önce kullanılan fotoğraf ve baskı teknikleriyle gerçekleştirdiği çalışmalarını anlattı. Sanatta denemenin önemine değinen Suner, dijital fotoğrafın yapaylığı karşısında emek ve sabırla üretilen bir tekniği kullanmanın tutkusunu katılımcılarla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 14:23