Sanat Yönetimi Buluşmaları "Haldun Dostoğlu"

İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü, Sanat Buluşmaları kapsamında Galeri Nev'in kurucusu ve yöneticisi Haldun Dostoğlu'nu Üniversitemizde konuk etti.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sanat Buluşmaları'nda, Türkiye'de sanat dünyasının önde gelen isimleri öğrencilerimizle buluşturulmaya devam ediyor.

Daha önce Serra Ciliv (IF İstanbul Bağımsız Filmler Festivali Direktörü), Halilhan Dostal (Sanat Yazarı), Taner Ceylan (Ressam), Türker Armaner (Akademisyen) gibi isimleri ağırlayarak sanat ve sanat yönetimi ile ilgili konuları tartışmaya açan “Sanat Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında, 13 Mart 2018 günü Türkiye'nin en köklü sanat galerilerinden Galeri Nev'in kurucusu ve yöneticisi Haldun Dostoğlu, "Galeri-Sanatçı-Koleksiyoner İlişkileri ve Sanat Piyasası Üzerine" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Sanat galericiliğinin yanı sıra sanat üzerine yazan ve düşünen kimliğiyle Haldun Dostoğlu, 30 yılı aşan Galeri Nev deneyimi üzerinden sanat piyasasını çok yönlü olarak ele aldı.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 14:23