Salı Günü Söyleşileri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü, 18 Aralık 2015'te ve 1 Mart 2016 tarihlerinde Salı Günü Söyleşileri etkinliklerini düzenledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nün düzenlediği Salı Günü Söyleşileri etkinlikleri aşağıdadır...

Salı günü Söyleşileri 1: Ali Şimşek’le İstanbul’da Sanat ve Sanat Yönetimi

Yazar ve sanat eleştirmeni Ali Şimşek, 18 Aralık 2015 tarihinde Sanat Yönetimi Bölümü’nün düzenlediği “Salı günü Söyleşileri”nin ilkinde “İstanbul’da Sanat ve Sanat Yönetimi” üzerine bir konuşma gerçekleştirmiştir.  1980’den sonra dünyada gelişen sanat ortamının ülkemize yansıması, 1990 yılından sonra oluşmaya başlayan “Mutenalaşma”nın İstanbul’a katkıları ve olumsuz etkileri hakkında görüşlerini ve İstanbul’da sanat ortamının yönetimi hakkında sektördeki tecrübelerini paylaşmıştır.


Salı Günü Söyleşileri 2: Serhan Bali’yle Sanat Yayıncılığı

Türkiye’nin önde gelen klasik müzik dergisi Andante Dergisi’nin genel yayın yönetmeni ve Radikal gazetesi köşe yazarı Serhan Bali 1 Mart 2016’da “Salı Günü Söyleşileri”nin ikincisinde konuğumuz oldu. Sanat yayıncılığı hakkında genel bir konuşma yapan Serhan Bali, ülkemizde sanat yayıncılığının olanak ve zorluklarından bahsederek sektördeki tecrübelerini Sanat Yönetimi Bölümü öğrencileri ile paylaştı.


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/28/2018 - 14:21